Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου τίμησε τους πεσόντες πυροσβέστες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου τίμησε τους πεσόντες πυροσβέστες.
Την 12 Νοεμβρίου, Ημέρα μνήμης πεσόντων πυροσβεστών , η Π.Υ. Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, με την συνδρομή του Δήμου Ευρώτα τίμησε τους πεσόντες πυροσβέστες στο μνημείο Πυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή και πεσόντων πυροσβεστών Λακωνίας.
Κατά την εκδήλωση αυτή και μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την ανάγνωση της ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αποδόθηκαν τιμές στους πεσόντες πυροσβέστες Αντιπύραρχο Ηλία Γκάτσο, Εποχικό Πυροσβέστη Δούνια Κωνσταντίνο και Πύραρχο Κωνσταντίνο Καστρή, με κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας κύριο Θεόδωρο Βερούτη, τον Δήμαρχο Ευρώτα κύριο Δήμο Βέρδο, την Διοικητή 3ου Τάγματος Κ.Ε.Ε.Μ. Αντισυνταγματάρχη κυρία Παναγιώτα Φραγκιάδου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας, Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Βασίλειο Τσιγαρίδη, τον Λιμενάρχη Γυθείου Πλωτάρχη κύριο Παναγιώτη Γιανουράκο, τον Διοικητή της Π.Υ. Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, Επιπυραγό κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα Υπαστυνόμο Β κύριο Λυμπέρη Παναγιώτη, καθώς και εκπρόσωποι των οικογενειών των πεσόντων πυροσβεστών Λακωνίας, των Απόστρατων Πυροσβεστών της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος για την Λακωνία, των Εθελοντών Πυροσβεστών και της Δ.Ε. Σκάλας. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες του Λυκείου Σκάλας.
Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκε κορνίζα με ποίημα προς τιμή του Πυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή με τίτλο «Ψυχή στα ουράνια» από την ποιήτρια Ουρανία Μπούρζινου στον Διοικητή της Π.Υ. Γυθείου Επιπυραγό κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο.
Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν παρέστησαν αλλά απέστειλαν επιστολή οι κ.κ. Βουλευτές Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κριτικός ενώ τον Βουλευτή Λακωνίας κύριο Αραχωβίτη Σταύρο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας κύριος Χασομέρης Δημήτριος.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου