Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τροποποίηση Προγράμματος
-Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
Διοργανώνεται ομαδική επίσκεψη στο «Museum of illusions Athens» Μουσείο Ψευδαισθήσεων. Ώρα συνάντησης 11:00 στην είσοδο του μουσείου, Ερμού 119 (είσοδος από Άστιγγος 12), Μοναστηράκι. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του συλλόγου κατά τις ώρες 9-12π.μ. καθημερινά.

-Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
Το τμήμα Γυναικών, σας περιμένει σε μια ζεστή Τσιριγώτικη βραδιά με φαγητό, χορό και πολύ κέφι. Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

-Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
Το Τμήμα Γυναικών της Κυθηραϊκής Αδελφότητας διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά Τσιριγώτικο Bazaar. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τα τοπικά μας προϊόντα που ετοιμάστηκαν από τις κυρίες και τους χορηγούς μας. Το bazaar θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11:00-17:00.

-Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου. Ώρα προσέλευσης
6:00 μ.μ

-Παρασκευή 10 Ιανουαρίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχεται τους νεοεισαχθέντες νέους και νέες κατά την πρόσφατη Ακαδημαϊκή χρονιά τους οποίους θα τιμήσει για την επιτυχία τους αυτή σε ιδιαίτερη εκδήλωση.
Παρακαλούνται όσοι νεοεισαχθέντες δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη γραμματεία του συλλόγου, να επικοινωνήσουν κατά τις ώρες 9-12π.μ και να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου