Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

¨Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ-Η ΓΙΑΓΙΑ Η ΜΗΝΟΥ¨ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Αγαπητοί και σεβαστοί φίλοι μου, το Σάββατο (14 - 12 - 2019) γεμίσατε την αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, παρά τον βροχερό καιρό. Σας ευχαριστώ όλους έναν, έναν μέσα από την καρδιά μου για την όμορφη βραδιά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στις εκδόσεις Βεργίνα, που αγκάλιασε το βιβλίο μου «Κόρη της Μοίρας – Η γιαγιά η Μηνού» και ιδιαίτερα στην Κα Ευγενία Ασημακοπούλου – Τσαλπαρά, καθώς και στον Πρόεδρο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Κον Κωνσταντίνο Καρούσο, τη συνάδελφο Ιατρό και Λογοτέχνη Κα Άννα Φιλιώτου και την Πανεπιστημιακό Κα Αγάθη Μαρκάτη για τα θερμά και όμορφα λόγια τους.
Για την συμμετοχή τους στην παρουσίαση του βιβλίου και στη συμβολή τους να κυλήσει όμορφα η εκδήλωση της παρουσίασης, είμαι ευγνώμων στην Κα Βάσω Σαμίου – Φλωροπούλου, Πρόεδρο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, συντονίστρια της εκδήλωσης, στην Κα Αννίτα Παναρέτου, Συγγραφέα και Δρ. της Φιλολογίας, για την εισήγησή της, στην Κα Σοφία Σωτηρίου, Συγγραφέα – Σεναριογράφο, Δρ. Φιλολογίας και επιμελήτρια του βιβλίου, για την εισήγησή της, στον φίλο Γιώργη Δρυμωνιάτη, Συγγραφέα - Ποιητή, μέλος του Καλλιτεχνικού Σωματείου «Έλευσις και Υδάνη», για την ιδιαίτερη εισήγησή του, στην Κα Κατερίνα Κολιοφώτη, Συγγραφέα, Παιδαγωγό, μέλος του Καλλιτεχνικού Σωματείου «Έλευσις και Υδάνη» για την απόδοση αποσπασμάτων και ποιημάτων του βιβλίου, στον Κο Άγγελο Μαρίνο, Σκηνοθέτη – Ηθοποιό και Ποιητή για την απόδοση αποσπασμάτων του βιβλίου, στην Κα Μίρκα Λαμπροπούλου, Καθηγήτρια μουσικής και χαρισματική Κιθαρωδός, για την εκτέλεση μουσικών κομματικών κλασσικής κιθάρας και στην Κα Χαρούλα Τσαλπαρά, μουσικό και αοιδό, που τραγούδησε, συνοδεύοντας με πιάνο, δικούς μου στίχους με τρόπο ξεχωριστό!!!.

 Kosmas Megalokonomos





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου