Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΒΑΤΙΚΑ.ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΕΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνδημότες , ο Δήμος Ελαφονήσου προχωρεί στη συγκρότηση ομάδας εθελοντών, με την επωνυμία << ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΕΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”>> λαμβάνοντας υπόψη την υπ’ αρ. 64/2019 απόφαση του Δ.Σ.
Στόχος της ομάδας αυτής είναι η επίτευξη δράσεων για την αναβάθμιση και ανάδειξη του τόπου μας. Σκοπός της ομάδας είναι η παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς όπως : κοινωνική πολιτική, κοινωνική αλληλεγγύη, παιδεία, πολιτισμός, περιβάλλον, καθαριότητα, πράσινο, ανακύκλωση, υγεία – πρόληψη, εκπαίδευση – επιμόρφωση, αθλητισμός, ενημέρωση – ευαισθητοποίηση πολιτών, Πολιτική Προστασία και αντιμετώπιση καταστροφών, φιλοζωία, τουρισμός.
Σας καλούμε λοιπόν, ή καλύτερα χρειαζόμαστε, ζητάμε και θέλουμε τη συμμετοχή σας για την σύσταση της εθελοντικής ομάδας δράσης. Μέλη της ομάδας μπορούν να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη πρωτοβουλία αυτή. Για το λόγο αυτό θα δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών, στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου