Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ


Με σύμμαχο τον καλό καιρό,πλήθος κόσμου παρέστη στην επίσημη δοξολογία για την πρώτη μέρα του του Νέου Έτους 2020 που τελέστηκε σήμερα 1η Ιανουαρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χριστού στη Χώρα Κυθήρων.

Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στις 11:30 το πρωί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ Σεραφείμ.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας,και τον Στρατιωτικό Διοικητή  Κυθήρων,φορείς και αρχές,Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι,και πολύς κόσμος παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που συνεχίστηκαν με το πέρας της δοξολογίας στο Δημαρχείο με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας έλαβε χώρα στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου " Αρτέμιος Καλλίγερος" όπου και έγινε η τελετή ευλογίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας,και στη συνέχεια η κοπή  από τον Δήμαρχο κ.Χαρχαλάκη ο οποίος απηύθυνε ευχετήριο λόγο.
Τέλος ευχήθηκε  στους παρευρισκομένους αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου να έχουν υγεία, αγάπη, ευημερία, ελπίδα και αισιοδοξία.


Όλοι μαζί έψαλαν τα κάλαντα και Ακολούθησε μπουφές με τοπικά γλυκά σε ένα ευχάριστο κλίμα τιμώντας την ημέρα μέσα σε πνεύμα αισιοδοξίας για το Νέο Έτος 2020. 

Το κομμάτι με το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ.Καψάλη Κωνσταντίνο. 
Θα ακολουθήσει και το σχετικό VIDEO
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟ ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ. ADELIN 107,3 FM




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου