Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΚΥΘΗΡΑ:ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΑΞΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ !

Με αφορμή την χθεσινή αεροδιακομιδή από τον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων "Αλέξανδρος Αριστ. Ωνάσης" έρχεται πάλι στην επικαιρότητα ο σπουδαιότερος ρόλος του αεροδρομίου του νησιού μας, "το ταξείδι για την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής" !
Τελικά τα Κύθηρα είναι ευλογημένος τόπος, έχει ένα Νοσοκομείο "στολίδι", στελεχωμένο με εξαιρετικούς γιατρούς, των περισσοτέρων ειδικοτήτων, διαθέτει όμως και την δυνατότητα, όταν τα περιστατικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στο Νοσοκομείο του νησιού, ευτυχώς πολύ λίγα, "το ταξείδι για την σωτηρία"!



Με άψογη συνεργασία των πληρωμάτων και των ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας (C 27J Spartan, C 130 Hercules, Super Puma) των συντονιστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, των γιατρών και νοσηλευτριών - των του Τριφύλλειου Νοσοκομείου Κυθήρων και του σε 24ωρη επιφυλακή προσωπικού της ΥΠΑ στον Κρατικό Αερολιμένα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οργανώνεται το σπουδαιότερο ταξείδι, το ταξείδι για την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής, μιάς ανεκτίμητης αξίας, που και με την βοήθεια της Μυρτιδιώτισσας στις πλείστες των περιπτώσεων έχει ευτυχή κατάληξη !
______________________________________________________
Θερμά συγχαρητήρια στον Αερολιμενάρχη κύριο Σταύρο Παιζάνο και στο προσωπικό το Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων
"Αλέξανδρος Αριστ. Ωνάσης"

ADELIN 107,3 FM


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου