Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΔΤ_Κ. Κατσαφάδος: Οι πολίτες απάντησαν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο τους- Η αναγέννηση του Πειραιά γίνεται πράξη από τη ΝΔ

 
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με αφορμή την  ανακοίνωση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά, για τα έργα ανάπτυξης στον Άγιο Διονύσιο, που προωθούν από κοινού Κυβέρνηση-Περιφέρεια και Δήμος, ο κ. Κώστας Κατσαφάδος,  βουλευτής ΝΔ Α Πειραιώς και νήσων τονίζει:
« Δυστυχώς οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , που για πέντε και πλέον χρόνια ήταν άφαντοι από την πόλη, καταδικάζοντάς την σε μαρασμό και εγκατάλειψη, τίποτε δεν διδάχτηκαν από την καταδίκη τους, από τον πειραϊκό λαό στις τετραπλές εκλογές (ευρωεκλογές, περιφερειακές, αυτοδιοικητικές και εθνικές). Συνεχίζουν να διασπείρουν fake news, περί έργων που σχεδίασαν και υλοποίησαν επί των ημερών τους, λες και οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και κρίση, λες και οι Πειραιώτες ζουν αλλού. Η αλήθεια είναι ότι κανένα έργο στην πόλη δεν έγινε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από μια κυβέρνηση που ήταν εχθρός της ανάπτυξης και των επενδύσεων. Χαρακτηριστικότερο όλων οι μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα του μετρό και του τραμ και στα εμπόδια που έβαζαν στην μεγάλη επένδυση της COSCO. Ιδεοληπτικοί μέχρι τέλους, έκαναν εγκαίνια σε μουσαμάδες και σε μακέτες, την ίδια ώρα που υπονόμευαν κάθε έργο. Στο μόνο που συμφωνούμε μαζί τους, είναι ότι οι βουλευτές Πειραιά, της ΝΔ, αλλά και η κυβέρνησή μας, δεν θα γίνουμε ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Θα στηρίξουμε στην πράξη τις επενδύσεις στην πόλη μας, και θα γυρίσουμε οριστικά τη σελίδα, βάζοντας τον Πειραιά μας και τα νησιά στην πρώτη ταχύτητα της ανάπτυξης, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας με σεβασμό στην ιστορία της πόλης μας, στον πολιτισμό της αλλά και στο περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών».


Κώστας Κατσαφάδος 
Βουλευτής ΝΔ Ά Πειραιώς & Νήσων 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου