Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Κωνσταντίνος Λουράντος.«ΠΦΣ: ζητά υποχρεωτικά τα plexiglas στα φαρμακεία!»


«ΠΦΣ: ζητά υποχρεωτικά τα plexiglas στα φαρμακεία!»
Απαράδεκτο και εκτός πραγματικότητας το έγγραφο που απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΦΣ προς τον καθηγητή κ. Τσιόδρα, με την παράκληση να το ... προωθήσει προς το υπουργείο για ... υποχρεωτική εφαρμογή από τους φαρμακοποιούς!
Ποιον ρώτησε και γιατί συνεχίζει να λειτουργεί, θεωρώντας τον εαυτόν του ... Λουδοβίκο;
Γιατί καταργεί όσους συναδέλφους εξακολουθουν να λειτουργούν δια μέσου της θυρίδας του φαρμακείου τους;
Γιατί θέλει να επιβάλει προστατευτικό plexiglas στον πάγκο του φαρμακείου; Είναι δυνατόν να εξομοιώνει το φαρμακείο με τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες που οι υπάλληλοι είναι ακούνητοι πίσω από τος θέσεις τους; Δεν γνωρίζει πως οι φαρμακοποιοί και οι βοηθοί τους κυκλοφορούν στο φαρμακείο και δεν είναι ... αγάλματα στημένα σε ένα σημείο;
Μήπως κρίνει εξ ίδιων τα οικονομικά ... αλλότρια και ζητά την επιβολή πρόσθετων οικονομικών επιβαρύνσεων εις βάρος των φαρμακείων σε μια εποχή που ο τζίρους τους ίσα ίσα που βγάζει τα έξοδα τους;
Ας μη προτρέξει κάποιος εξ αυτών σε δικαιολογίες, δηλώνοντας πως το έγγραφο αναφέρεται σε ... προαιρετικότητα, γιατί η προαιρετικότητα δεν απαιτεί ... θεσμοθέτηση!!!! Στον χώρο σου μπορείς να βάλεις και ... δέκα plexiglas αν αυτό θελεις.
Το έγγραφο αναφέρεται σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, και αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!
Γιατί εκτός των άλλων δημιουργεί συνειρμούς που μπορεί να είναι άδικοι για το δευτεροβάθμιο όργανο αλλά σίγουρα απαξιωτικοί!!!
 Κωνσταντίνος Λουράντος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου