Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Οι Εγκληματίες



Από sembreviva2.blogspot.com
Μεγάλο το Έγκλημα που διαπράξαμε σήμερα. Σαν δεν ντρεπόμαστε οι άτιμοι; Παρανομήσαμε εγκληματικά απέναντι στο Κράτος-Εκκλησία και στους συμπολίτες μας. Τολμήσαμε και πήγαμε να κοινωνήσουμε Χριστό. Γίναμε εγκληματίες εξαιτίας Του. Για την ακρίβεια, Τον ληστέψαμε. Πήγαμε και Τον κλέψαμε! Κλέψαμε τον Παράδεισο όπως ο Ληστής πάνω στο Σταυρό!
Μαγκιά μας! Άτιμοι και εγκληματίες εσείς είσ
τε, Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριτές του καιρού μας. Όπως και τότε Τον θεωρήσατε Παράνομο έτσι και σήμερα φανήκατε αντάξιοι επίγονοι των προγόνων σας. Παράνομοι είστε εσείς, Αρχιερείς και Άρχοντες του σκοτεινού αιώνος τούτου. Γράψτε το καλά στο νου σας: Καλύτερα Ληστές μαζί με τον Χριστό, παρά «Δίκαιοι» μαζί με τον Αντίχριστο! Καλύτερα να πεθάνουμε μαζί Του με κορωνοϊό παρά να ζήσουμε μαζί σας σταυρώνοντας τον Υιό! Αφού είμαστε τόσο επικίνδυνοι απομονώστε μας. Βγάλτε όλους τους εγκληματίες έξω από τις φυλακές και βάλτε στη θέση τους εμάς. Φωνάξτε όπως και τότε: Βαραββάν, Βαραββάν! Καλύτερα φυλακισμένοι με τον Χριστό παρά «ελεύθεροι» με τον Πονηρό.
Και ύστερα μας λέτε: σας απαγορεύουμε να ζήσετε το Πάσχα. Ταλαίπωροι! Εμείς ζούμε ήδη το Πάσχα. Σταυρώσατε εμάς στη θέση Του. Χωρίς να το καταλαβαίνετε μας οδηγήσατε μυστικά στην Ανάστασή Του. Το μόνο που απομένει να πούμε για σας είναι: «Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι. Τετέλεσται». Αμήν!
π. Χ. Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου