Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Γενικό Λύκειο Κυθήρων.Από τη ερχόμενη Δευτέρα 18-5-2020 οι μαθήτριες και μαθητές θα έρχονται στο σχολείο εκ περιτροπής.



Από τη ερχόμενη Δευτέρα 18-5-2020 οι μαθήτριες και μαθητές θα έρχονται στο σχολείο εκ περιτροπής. Για τον σκοπό και αφού κάποια από τα τμήματα του σχολείου έχουν χωριστεί σε υποτμήματα, έχουν διαμορφωθεί δύο ομάδες υποτμημάτων οι οποίες χαρακτηρίζονται Α ομάδα και Β ομάδα.
Την πρώτη εβδομάδα όσοι και όσες ανήκουν στην ομάδα Α θα έρθουν στο σχολείο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ενώ όσοι ανήκουν στην ομάδα Β θα έρθουν στο σχολείο Τρίτη και Πέμπτη.
Την δεύτερη εβδομάδα όσοι και όσες ανήκουν στην ομάδα Β θα έρθουν στο σχολείο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ενώ όσοι ανήκουν στην ομάδα Α θα έρθουν στο σχολείο Τρίτη και Πέμπτη.
Αυτή η εναλλαγή θα συνεχιστεί και για τις δύο επόμενες εβδομάδες μέχρι την λήξη του σχολικού έτους που είναι στις 12 Ιουνίου.
Στα e-mail που έχετε δηλώσει για επικοινωνία στο σχολείο σας έχει αποσταλεί μήνυμα για το εάν την πρώτη εβδομάδα τα παιδιά σας πρωτοέρχονται Δευτέρα (ομάδα Α) ή Τρίτη (ομάδα Β).
Αν δεν λάβατε το σχετικό μήνυμα ή αν έχετε κάποια απορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στέλνοντας ένα e-mail στο: strifyllis@gmail.com , αναφέροντας απαραίτητα και το ονοματεπώνυμο του μαθητή ή της μαθήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου