Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Γενικό Λύκειο Κυθήρων:25ο Θερινό Σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών


Το φετινό 25ο Θερινό Σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών θα είναι διαδικτυακό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του 24 και 25 Αυγούστου 2020.
Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μαθητές ή μαθήτριες του σχολείου μας, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, στο
mail@lyk-kythir.att.sch.gr
ή το
levendis.edu@gmail.com
λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής:
Οι μαθητές/τριεςπου επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να αποστείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω των σχολείων τους μέχρι τις 12 Ιουνίου 2020 στην οργανωτική επιτροπή (προς Γραμματέα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κυρία Ο. Κουμεντάκου,, email: ourania@noa.gr , τηλ. επικοινωνίας: 210-34.90.122).
Στην αίτηση πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του/της ενδιαφερόμενου/νηςμαθητή/τριας, η τάξη και το σχολείο στο οποίο φοιτά, η διεύθυνση κατοικίας του/της και τα αντίστοιχα τηλέφωνά του/της και email.
Επίσης, θα πρέπει να αναφέρεται η επίδοση του/της ενδιαφερόμενου/νηςμαθητή/τριας στα Μαθηματικά, τη Φυσική και τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) του/της αρμόδιου/ας καθηγητή/τριας που προτείνει τους/τις μαθητές/τριες.
Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Θερινού Σχολείου, θα επιλέξει τους/τις μαθητές/τριεςκαι στη συνέχεια θα ενημερώσει τα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου