Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο ακρωτήριο Σπαθί βόρεια τον Κυθήρων.(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο ακρωτήριο Σπαθί βόρεια τον Κυθήρων που ξέσπασε από άγνωστη αιτία το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου.
Το σύνολο των δυνάμεων του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυθήρων, με προσωπικό και οχήματα,την συνδρομή ενός ελικοπτέρου από την Καλαμάτα, πιστοποιημένοι εθελοντές πυροσβέστες,το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Κυθήρων,σκαπτικά μηχανήματα έργου,υδροφόρες,και απλοί πολίτες έδωσαν τιτάνιο αγώνα ώστε να οριοθετηθεί το μέτωπο της φωτιάς πριν πέσει το σκοτάδι.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και εθελοντή πυροσβέστη κύριο Ιωάννη Κατσανεβάκη η πυρκαγιά αυτή την ώρα δεν έχει ενεργό μέτωπο.
Στο σημείο όλη την διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την φύλαξη της φωτιάς από τυχόν αναζωπυρώσεις.
Ευχαριστίες στους κατοίκους της περιοχής που εκτός από την πολύτιμη βοήθεια τους πρόσφεραν και παγωμένα νερά στους πυροσβέστες στην δύσκολη ώρα της μάχης.
Επικεφαλής της κατάσβεσης ήταν ο Προιστάμενος του Π.Κ.Κυθήρων Επιπυραγός  κύριος Λάζαρος Κωνσταντίνου.

Η πρώτη πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού σήμερα στον βόρειο τομέα του νησιού κατασβέστηκε σε σχετικά μικρό χρόνο και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Ως προς τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από το Κλιμάκιο Κυθήρων. 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου