Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Μάλλον οι ενέργειες μου έχουν αρχίσει και φοβιζουν... Και έτσι βγήκαν από τη φωλιά τους τα τρολ... Απλά γελάμε... Και φυσικά ανώνυμο...

 

Σχόλιο του Δημάρχου Κυθήρων κυρίου Χαρχαλάκη στο δημοσίευμα του
eretikos.gr

 { Μάλλον οι ενέργειες μου έχουν αρχίσει και φοβιζουν... Και έτσι βγήκαν από τη φωλιά τους τα τρολ... Απλά γελάμε... Και φυσικά ανώνυμο...}

 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Δήμαρχε Κυθήρων ξέχασες το όνομα του στελέχους της ΝΔ που έκαψε Κύθηρα και Μάνη

Ο δήμαρχος Κυθήρων επιτέθηκε λαύρος κατά των στελεχών της Πυροσβεστικής που κατηγορούνται ότι έκαψαν τη Κύθηρα και τη Μάνη. Και ξαφνικά όταν έκανε μήνυση ξέχασε το όνομα του αρνητικού πρωταγωνιστή. Λέτε επειδή είναι στέλεχος της ΝΔ;

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου έκανε ο δήμαρχος Κυθήρων για τη φωτιά του 2017 που κατέκαψε το νησί. Ιδού τι είπε ο πονηρούλης δήμαρχος (θα σας εξηγήσουμε στο τέλος το γιατί) Ευστράτιος Χαρχαλάκης μετά την κατάθεση της μήνυσης. «Στη μηνυτήρια αναφορά τονίζεται ότι θα πρέπει να υπάρξει ανάγκη ποινικής διερεύνησης όλων όσοι εμπλέκονται στις συγκεκριμένες συνομιλίες και γι’ αυτά που ειπώθηκαν ότι το 2017 τα εναέρια μέσα στις φωτιές των Κυθήρων και της Μάνης δεν επιχείρησαν όπως θα έπρεπε κατόπιν προσωπικών διενέξεων στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος».
«Εμείς αναφέρουμε στη μηνυτήρια αναφορά τα πραγματικά περιστατικά που έχουν συμβεί και είναι πραγματικότητα ότι υπήρξε λανθασμένη διαχείριση των εναέριων μέσων και αυτό το καταθέτουν όλοι οι Κυθήριοι και το έχουμε καταθέσει και εγγράφως», πρόσθεσε.
Ο κ. Χαρχαλάκης είπε επίσης ότι στη μηνυτήρια αναφορά ζητείται επίσης «η συσχέτιση της δικογραφίας με τις ηχογραφημένες συνομιλίες στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος με τη δικογραφία για τη φωτιά το 2017 στα Κύθηρα, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν όσοι εμπλέκονται και αν υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί».
Παράξενο. Για το όνομα που αναφέρεται στην κασέτα ότι δεν έστειλε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα για να σαμποτάρει τον τότε υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, δεν λέει κουβέντα ο Ευστράτιος Χαρχαλάκης, που λαύρος επιτέθηκε από την πρώτη μέρα των αποκαλύψεων απειλώντας θεούς και δαίμονες.
Μήπως γιατί ο εν λόγω κύριος είναι στέλεχος της ΝΔ και αντιπεριφερειάρχης; Λέμε μήπως; Τι λέτε κύριε Χαρχαλάκη; Μήπως ξεχάσατε το όνομα του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής όταν μάθατε ότι είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας; Ερώτημα που περιμένει απάντηση. Ελπίζουμε να μην μετανοιώσατε για τις αρχικές σκληρές δηλώσεις και να μην αποσύρετε τη μηνυτήρια αναφορά, ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Ο Προβοκάτορας
ΠΗΓΗ  eretikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου