Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Σταύρος Αραχωβίτης.Περιοδεία στην Ελαφόνησο.

Σήμερα το πρωί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συναντήθηκα με την δήμαρχο Ελαφονήσου κ. Έφη Λιάρου, τους αντιδημάρχους κ. Χρύσα Κοντραφούρη και τον κ. Αντώνη Αρώνη, την δημοτική σύμβουλο κ. Κατερίνα Μέντη και συζητήσαμε για τις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, τα νέα προβλήματα που ανέκυψαν, καθώς και τις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Ελαφονήσου το επόμενο διάστημα.
Άκουσα με προσοχή τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει ο Δήμος και συγκεκριμένα την τακτοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και την εξομοίωση της χερσαίας ζώνης, το βιολογικό καθαρισμό και το θέμα των απορριμμάτων ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα με τον δρόμο προς τον υποσταθμό που ενώ έχει βγει η χρηματοδότηση δεν έχει εκτελεστεί το έργο.
Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε τα καταστήματα της περιοχής και συζητήσαμε με τους εργαζομένους, τους καταστηματάρχες και τους πολίτες για την ανάγκη άμεσων, εμπροσθοβαρών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού. Επίσης, συζητήσαμε με ψαράδες του νησιού για τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση παρά τις εξαγγελίες.
Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το καθιερωμένο καφεδάκι με φίλους και συντρόφους στο νησί της Λακωνίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου