Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων – Ανανέωση πιστοποιητικού


                  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης και πιστοποίησης 19 χρόνια έχουμε κατακτήσει 26 πανελλήνιες βραβεύσεις και 5 παγκόσμιες διακρίσεις.
Ανταποκριθήκαμε ξανά στο θετικό κάλεσμα των αγροτών για την ανανέωση των πιστοποιητικών στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων.
Είμαστε κοντά σας όπως πριν 5 χρόνια στη Νεάπολη φέτος με την Συνεργάτιδα μας και Γεωπόνο Κανέλλη Δερμάτη για να σας εξυπηρετήσει στην ανανέωση των πιστοποιητικών.

                    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.


Καλέστε μας στο 2734 300 409 η στο 6930 728237
Επισκεφτείτε μας στη Γρηγορίου Λαμπράκη 3 στη Νεάπολη στο πρώην 2ο Νηπιαγωγείο από τις 08:00 έως τις 14:00.

            ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
 
Σύμφωνα με τη ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης την οποία μπορείτε να μελετήσετε στο σύνδεσμο της επίσημης σελίδας, όλοι οι επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων έχουν την υποχρέωση κατά τη λήξη της ισχύος του πιστοποιητικού τους να προβούν σε ανανέωσή του μέσω εξετάσεων.
Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης, ως επισήμως αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, τελεί χρέη εξεταστικού κέντρου που αφορούν την εξέταση που αποσκοπεί στην απόκτηση του πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων.
Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία της εξέτασης σε ολόκληρη την Ελλάδα!
  • Σε εμάς θα πιστοποιηθείτε στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων, ώστε να προμηθεύεστε από τον γεωπόνο σας τα γεωργικά φάρμακα που χρησιμοποιείτε. Η πιστοποίηση αυτή βάση νόμου ισχύει για πέντε έτη, ξεκινώντας από την ημερομηνία επιτυχούς απόκτησής του. Προσοχή πρέπει να δοθεί στο ανώτατο χρονικό όριο των έξι μηνών πριν την εκπνοή της ισχύος του κατά το οποίο ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να εξεταστεί εκ νέου.
  • Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που αγοράζετε γεωργικά φάρμακα είτε ως επαγγελματίες αγρότες, είτε για οικιακή χρήση ( για τον κήπο, το χωράφι ή το αμπέλι σας).
  • Σας επισημαίνουμε ότι χωρίς την πιστοποίηση, δε θα μπορείτε να προμηθευτείτε νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
  •  

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

    Διοσκούρων 35, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    https://yoursuccess.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου