Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Κατάθεση δικαιολογητικών στο Δήμο Μονεμβασίας των περιλαμβανόμενων στους οριστικούς πίνακες κατάταξης ανέργων της Δημόσιας Πρόσκλησης 4/2020 του ΟΑΕΔ (Κοινωφελής Εργασία)



Σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών στο Δήμο Μονεμβασίας από τους ωφελούμενους οι οποίοι περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης ανέργων της Δημόσιας Πρόσκλησης 4/2020 (Κοινωφελής Εργασία), γίνεται γνωστό ότι οι επιτυχόντες μετά την επικοινωνία τους με το αρμόδιο ΚΠΑ 2 και αφού παραλάβουν το συστατικό σημείωμα θα καταθέτουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση bkolliakou@monemvasia.gr τα κάτωθι δικαιολογητικά υπογεγραμμένα και σκαναρισμένα:
  1. Αίτηση συμμετοχής.
  2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
    Τελευταίο Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικής δήλωσης 2019 ή 2018
    Αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
    Αριθμός Μητρώου e- ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ/ΕΤΑΜ)
  3. Φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού με ΙΒΑΝ, όπου ο ωφελούμενος θα εμφανίζεται υποχρεωτικά ως πρώτος δικαιούχος
  4. Τίτλοι σπουδών και δικαιολογητικά πρόσθετων προσόντων θέσης (βλέπε προσοντολόγιο).
  5. Ενεργό Δελτίο Ανεργίας (Κάρτα Ανεργίας ή ηλεκτρονική βεβαίωση ) στην οποία θα εμφανίζεται ο αριθμός κάρτας ανεργίας  του ωφελουμένου.
  6. Συστατικό σημείωμα υπογεγραμμένο από τον ωφελούμενο – δίδεται από το ΚΠΑ2
  7. Υπεύθυνη δήλωση ωφελουμένων άνω των 55 ετών ότι θα παρακολουθήσουν ή δεν θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης- συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση (υπεύθυνη δήλωση 3).
  8. Υπεύθυνη δήλωση για το ωράριο απασχόλησης του ωφελούμενου στο Δήμο- συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση (υπεύθυνη δήλωση 1).
  9. Απογραφικό Δελτίο εισόδου (microdata) – συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση
  10. Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986 περί μη καταδίκης – συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση (υπεύθυνη δήλωση 2).
  11. Έγγραφη γνωστοποίηση (οικονομικά στοιχεία και οικογενειακά στοιχεία) αν ο ωφελούμενος είναι παλαιός ή νέος ασφαλισμένος, αν εργάζεται για πρώτη φορά και αν λαμβάνει επίδομα ανεργίας- συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση.
Επισημαίνουμε και πάλι ότι η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει αφού πρώτα οι ωφελούμενοι λάβουν το συστατικό σημείωμα τοποθέτησης από το αρμόδιο ΚΠΑ2.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου