Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Επαμεινώνδας Σταμάτης:Απάντηση στην ανακοίνωση της Προέδρου του Αναπτυξιακού Συλλόγου Επαγγελματιών Διακοφτίου

 
Epaminondas Stamatis Το τελευταίο που μας απασχολεί και έχει μηδενική σημασία για το Διακόφτι και για τα Κύθηρα είναι η προσωπική άποψη της προσωρινής προέδρου του Συλλόγου του Διακοφτίου..άλλωστε είναι καινούργια και πρέπει να ωριμάσει...
Εγώ προσωπικά αντιλαμβάνομαι την ανάγκη για την παρέμβαση αυτή ,την συγκεκριμένη στιγμή....αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με τα πραγματικά γεγονότα.Μήπως γιατί πονάνε ??? και γιατί πρέπει να εμπλέξει τον Σύλλογο σε κάτι που δεν τον αφορά ???Ποιανού παιχνίδια παίζει ??? 
Γιατί μπορεί τυπικά να μην υπάρχει σχέση του Συλλόγου με το Diakofti.gr....(πώς θα μπορούσε άραγε??) αλλά στο εγκατελειμμένο δουλεμπορικό ναυάγιο,στους ξεχειλισμένους κάδους, στο μπουζούριασμα των επιβατών στα καράβια εν μέσω πανδημίας,στη στασιμότητα του Διακοφτίου σε όλα τα θέματα τι διάσταση μπορεί να υπάρχει?? ....που να κάνει τους πολυπληθείς οπαδούς της να τρέξουν να την ρωτήσουν για την σχέση Συλλόγου -site. 
Γιατί επαναλαμβάνω η προσωπική της άποψη δεν μας ενδιαφέρει μας ενδιαφέρει όμως η άποψη του Συλλόγου επί των θεμάτων αυτών η οποία εκφράζεται δια αποφάσεων αρμοδίων οργάνων..!!!και αν έχει αλλάξει θέσεις ο Σύλλογος επί της προεδρίας της, γιατί εγώ επί επτά (7) έτη Πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. 
Ας πούμε το σχόλιο ότι το Diakofti.gr εκφράζει τις απόψεις μόνο του γράφοντος ,είναι προφανές ...τις δικές της απόψεις ήθελε να εκφράζει ???? 
Είναι όμως κακόβουλο και υποτιμητικό και εγώ σε αυτά απαντάω ..(μου αρέσουν κιόλας)....Χαλαρά ΄έχουμε ξεπεράσει τους 500 !!! Followers
_____________________________________________________
Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Προέδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου