Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδικά μέτρα για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Κυθήρων

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 4019/Β/20-9/2020, άρθρο 8, παρ.3, ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 21/9 και μέχρι 4/10, η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες  του Δήμου Κυθήρων θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Οι πολίτες που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών, ληξιαρχικών πράξεων και πάσης φύσεως διοικητικών εγγράφων, θα υποβάλλουν την αίτησή τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με email ή φαξ και ΟΧΙ με αυτοπρόσωπη παρουσία. Δεκτές θα γίνονται και τηλεφωνικές αιτήσεις προς τους αρμοδίους υπαλλήλους, μόνο σε περίπτωση που ο αιτών έχει αδυναμία πρόσβασης σε email ή φαξ. Γενικό email επικοινωνίας: kythira@otenet.gr

Οι πολίτες προτρέπονται να καταβάλλουν τις οφειλές τους προς το Δήμο αποκλειστικά μέσω τράπεζας (κατάθεση/e–banking) καθώς οι λογαριασμοί ύδρευσης διαθέτουν κωδικό διατραπεζικής πληρωμής. Για την πληρωμή των υπολοίπων οφειλών (πλην τελών ύδρευσης) οι δημότες θα πρέπει να επικοινωνούν  με τον αρμόδιο υπάλληλο (κ. Θεόδωρο Δαπόντε) και να ΜΗΝ προσέρχονται στο Δημαρχείο χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου