Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ:Τα γεγονότα του καλοκαιριού στα Μητάτα.

 


Τα γεγονότα του καλοκαιριού στα Μητάτα.

Το θέατρο του παραλόγου δυστυχώς συνεχίζεται στο χωριό μας.
Όσοι έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για την πλατεία, νομίζουν ότι ανήκει μόνο σε αυτούς, φόρεσαν τον μανδύα των δήθεν προοδευτικών, ισχυρίζονται ότι θα φέρουν την ανάπτυξη χωρίς να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του κακού που έκαναν.
Αφού ζήτησαν και πήραν από τον Δήμο, την απόφαση για την κυκλοφορία των οχημάτων, χωρίς μελέτη, χωρίς όσα ο νόμος προβλέπει πέρα από κάθε λογική, εκμεταλευόμενοι τις διάταξης περί «Κορονοϊού».
Με αυθαίρετες ενέργειες τοποθέτησης εμποδίων με παράνομη τοποθέτηση απαγορευτικών σημάτων με «γιουχάρισμα» όσων τολμούσαν να περάσουν, τώρα θέλουν να εμφανίζονται και ως πλειοψηφούσα άποψη δημοσιοποιώντας λίστα ονομάτων με ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο.
Στην λίστα με δεκάδες ονόματα αγνώστων προσώπων, συμπεριέλαβαν όσους γνωστούς και φίλους γνώριζαν, από την Ελλάδα και από την μακρινή Αυστραλία.
Το τραγικό είναι ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου υιοθετούν ότι τους πεί, ότι τους ζητήςει η ολιγομελής διχαστική ομάδα του χωριού, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργούν στους υπόλοιπους, χωρίς να αντιλαμβάνονται τον διχασμό που δημιούργησαν.
Το χειρότερο όμως για τους εμπνευστές όλων αυτών, είναι ότι κάποιοι που τους συμπεριέλαβαν στην λίστα, τους αποκαλούν δημόσια «ψεύτες»!

Δημοσίευση Μιχάλη Πρωτοψάλτη στο facebook.com


 
______________________________________________________


MHTATA:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΤΑΤΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: 

https://adelinfm.blogspot.com/2020/09/mhtata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου