Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤIΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

1. Ασθενείς με χρόνια νοσήματα που θέλουν να επισκεφτούν τον οικογενειακό γιατρό τους θα κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού πρωινές ώρες και εργάσιμες ημέρες στο 27340-22500
2. Η τακτική συνταγογράφηση φαρμάκων, εργαστηριακών εξετάσεων και αναλώσιμων ειδών θα γίνεται απομακρυσμένα με την επιλογή της άυλης συνταγογράφησης ή και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον θεράποντα ή αγροτικό ιατρό ευθύνης της περιοχής τους
3. Άτομα ασυμπτωματικά ή με ήπια συμπτώματα δεν θα προσέρχονται αυτοβούλως στο Κέντρο Υγείας αλλά μόνο και αυστηρά κατόπιν επικοινωνίας με Ιατρό.
Κρίνεται απαραίτητος ο περιορισμός των επισκέψεων στο Κέντρο Υγείας στις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ!!
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου