Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Αναφορά Νόνης Δούνια για την άμεση πραγματοποίηση rapid tests σε Κύθηρα- Αντικύθηρα

 


Αναφορά Νόνης Δούνια για την άμεση πραγματοποίηση rapid tests σε Κύθηρα- Αντικύθηρα

Την ανάγκη για άμεση αποστολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, για την πραγματοποίηση μαζικών rapid tests, μετά την επιβεβαίωση θετικών κρουσμάτων Κορωνοϊού στα Κύθηρα, επισημαίνει η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Νόνη Δούνια, σε Αναφορά που κατέθεσε σήμερα προς το Υπουργείο  Υγείας.

Η αναφέρουσα Βουλευτής, με αφορμή σχετική επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων, κυρίου Ευστράτιου Χαρχαλάκη, υπογραμμίζει την εξαιρετικά μεγάλη σημασία της πραγματοποίησης αυτών των tests για την προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυθήρων και των Αντικυθήρων και, εν γένει, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

                                                                         

Επισυνάπτεται το κείμενο της Αναφοράς και του Δελτίου Τύπου

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΟΥΝΙΑ

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πειραιάς, 22/10/2020

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς Υπουργείο Υγείας

Σας αποστέλλω επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων, κυρίου Ευστράτιου Χαρχαλάκη, με την οποία ο κύριος Δήμαρχος, μετά την επιβεβαίωση θετικών κρουσμάτων στο νησί, ζητά την άμεση αποστολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, για την πραγματοποίηση μαζικών rapid tests.

Η πραγματοποίηση αυτών των tests κρίνεται απαραίτητη για την προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυθήρων και των Αντικυθήρων και, εν γένει, για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του Covid - 19.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας.

Η αναφέρουσα Βουλευτής

Παναγιώτα Δούνια

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου