Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Το 2021 είναι έτος εορτασμού του «χρυσού Ιωβηλαίο» του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων, τα πενήντα χρόνια λειτουργίας του αερολιμένα, από την ιστορική πρώτη πτήση


Απευθύνομαι σε ανθρώπους που έχουν το προνόμιο να διαθέτουν κώδικες επικοινωνίας με τους κατοίκους αυτού του ευλογημένου νησιού και μάλιστα με την άποψη τους να είναι σεβαστή στην πλειονότητα των Κυθηρίων, ασφαλώς καθένας με το ακροατήριο του ή τους αναγνώστες του.

 

Απευθύνω λοιπόν κάλεσμα σε όλους εσάς τους σημαντικούς, που μπορείτε να ενημερώσετε και να ευαισθητοποιήσετε τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Κυθήρων, έτσι ώστε τις δύσκολες αυτές μέρες να στρέψουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους, σε κάτι αισιόδοξο που φέρνει ο νέος χρόνος που σε λίγο θα υποδεχθούμε, πέρα από την προσδοκία όλων για το τέλος της πανδημίας.

 

Το 2021 είναι έτος εορτασμού του «χρυσού Ιωβηλαίο» του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων, τα πενήντα χρόνια λειτουργίας του αερολιμένα, από την ιστορική πρώτη πτήση της 20ης Δεκεμβρίου του 1971. Μετά την ανάγνωση της συνοδευτικής επιστολής και την κοινοποίηση των ενημερωτικών αφισών στο μέσον σας, παρακαλώ για την διατύπωση εποικοδομητικών προτάσεων, για την καλύτερη οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων και δρώμενων μέσα στο επετειακό έτος, για το καλό του νησιού. Παρεμφερή επιστολή απεύθυνα στον κ. Δήμαρχο Κυθήρων και στον κ. Διοικητή ΥΠΑ, ζητώντας την συμβολή τους στην όλη προσπάθεια, χάρις και στην ιδιαιτέρου κύρους παρουσία τους.

 

                    Με εκτίμηση

 

         Stavros IPaizanos

                Airport Manager

 

          logo

    

Hellenic Civil Aviation Authority

    National Airport of KYTHIRA

       "Alexandros Ar. Onassis"

 

Tel:  +30 2736033297

Fax: +30 2736038039

Mob: +30 6979169019, 6945124723

E:mail : kakth@hcaa.gr 













Σχόλιο Σελίδας:
Είστε ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ κύριε Αερολιμενάρχα !!!
Κύριε Παιζάνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
Σαν τοπικό ΜΜΕ θα είμαστε στην διάθεση σας και τώρα για την προβολή και την ενημέρωση του κοινού μας σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός ,αλλά και πάντα σε ότι μας χρειαστείτε.

 Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή.
ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου