Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Η υλοποίηση ενός απαραίτητου δημόσιου έργου,το οποίο θα εξασφαλίσει τον ευπρεπισμό του και την λειτουργικότητά του.

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, να επικοινωνήσετε την επέτειο των 50 χρόνων του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων στο κοινό σας.

 Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προωθήσω το συνοδευτικό Δελτίο Τύπου, που αφορά όπως θα διαπιστώσετε, στην υλοποίηση ενός απαραίτητου δημόσιου έργου στο αεροδρόμιο μας, το οποίο θα εξασφαλίσει τον ευπρεπισμό του και την λειτουργικότητά του.

 

Με τις ευχές μου από καρδιάς, για τις γιορτές και την επετειακή νέα χρονιά που έρχονται, θα ήθελα να σας παρακαλέσω την κονκάρδα του χρυσού ιωβηλαίο, παρότι ο χώρος στα έντυπά σας ή στα blogs στοιχίζει, (έστω και μικρή γιατί είναι ήδη αναγνωρίσιμη) βάλτε την σαν αισιόδοξη νότα για τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες. Θα ακολουθήσει με επόμενο e mail και η ευχετήρια κάρτα μας, που φέτος έχει θέμα, τι άλλο εκτός από τα 50 χρόνια του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων.

 

                    Με εκτίμηση

 

         Stavros I. Paizanos

                Airport Manager

 

          

    

Hellenic Civil Aviation Authority

    National Airport of KYTHIRA

       "Alexandros Ar. Onassis"

 

Tel:  +30 2736033297

Fax: +30 2736038039

Mob: +30 6979169019, 6945124723

E:mail : kakth@hcaa.gr 









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου