Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΚΟΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ:Στην εκπνοή του χρόνου,Καιρός λοιπόν να κλείσω κι εγώ έναν λογαριασμό.

Στην εκπνοή του χρόνου, μάλλον όλοι κλείνουμε κάποιους παλιούς λογαριασμούς. Καιρός λοιπόν να κλείσω κι εγώ έναν λογαριασμό.

Να δώσω μια απάντηση σε όλους τους φίλους που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στην υπόθεση της αδόκητης και αήθους επίθεσης του Δημάρχου Κυθήρων προς την οικογένειά μου. Λοιπόν, να πω σε όσους ρωτάτε, ότι ο Δήμαρχος ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη για όσα ψευδώς ισχυρίστηκε ότι εμείς, η οικογένεια Θεοδωρακάκη είμαστε οι μόνοι που δεν έδιναν κομμάτι του οικοπέδου τους για να δημιουργηθεί περιφερειακός δρόμος από το πάρκινγκ του Ποταμού, προς τον Άγιο Κωνσταντίνο. Θα επαναλάβω ότι ποτέ δεν μας ζητήθηκε η παραχώρηση και επομένως ποτέ δεν αρνηθήκαμε. Μετά την ανάδειξη του θέματος, από τον κ. Δήμαρχο, σε άσχετη ανάρτησή του, τον είχα καλέσει αφ ενός να ζητήσει δημόσια συγνώμη και αφ ετέρου να έρθει ο ίδιος να μας ζητήσει αυτό που ποτέ δεν μας ζητήθηκε, με τοπογραφικό, για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Τίποτα απ αυτά δεν συνέβη. Από ρεπορτάζ έμαθα ότι στον σχεδιαζόμενο δρόμο, είχαν αρνηθεί την παραχώρηση άλλοι ιδιοκτήτες, πριν το δικό μας χωράφι, κι ίσως γι αυτό κανείς δεν ρώτησε εμάς. Δεν μπόρεσα ωστόσο να καταλάβω γιατί στο σχεδιασμό του δρόμου, προτιμήθηκε είτε να δημιουργηθεί ένας ανήφορος, ώστε να ανέβει ο δρόμος στο δικό μας ψηλό χωράφι, κι ένας κατήφορος για να κατέβει, είτε να γίνει εκσκαφή του μεγάλου ύψους δικού μας κομματιού, όταν ακριβώς δίπλα, στο ίσιωμα, υπάρχει ήδη δρόμος προς τον κεντρικό. Μήπως γιατί κάποιος άλλος αρνήθηκε παραχώρηση του χωραφιού του; Ας είναι. Μη σας ζαλίζω μέρα που είναι. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά και καλή φώτιση.

2 σχόλια :

  1. Ποιά είναι αυτή πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια που θέλει να κατέβει υποψήφια με κάτι νέους σωτήρες και πρέπει κάτι να πει για να ακουστεί το όνομα της. Μη δίνεις σημασία. Κλασική περίπτωση τοπικισμου.υπαρχει μόνο ο ποταμός και τίποτα άλλο

      Διαγραφή