Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

 Greek Spirit 

 6 Ιανουαρίου 2021

Στα παρακάτω τρία βίντεο, δύο απο την Θεσσαλονίκη και το άλλο απο την Πελοπόννησο, θα δείτε ότι η αστυνομία συλλαμβάνει πιστούς και διακόπτει το μυστήριο όχι όταν διαπιστώσει ότι έχουν συγκεντρωθεί πιστοί αλλά όταν γίνει η ρίψη  του Σταυρού στη θάλασσα.

Αυτό θέλουν να εμποδίσουν, την εμβάπτιση τυο Σταυρού στη θάλασσα. Ποιος είναι τώρα συνομωσιολόγος ;

Τον αγιασμό των υδάτων δεν αντέχουν.

Όσα βίντεο και να δείτε απο επεμβάσεις της αστυνομίας σόλη την Ελλάδα, αυτό θα καταλάβετε, ότι αυτόφωρο αδίκημα δεν θεωρείται η συνάθροιση αλλά η ρίψη του Σταυρού στα ύδατα.

Την συνάθροιση την αντέχουν, τον καθιαγιασμό των υδάτων όχι. 

Κι έχεις διάφορους καθηγητίσκους με τουρκογενή επίθετα οι οποίοι βολεμένοι απο το εξωτερικό κρίνουν τους Έλληνες για θρησκοληψία προβλέπουν περαιτέρω καραντίνα.

Αλλά όπως όλοι οι αρχοντοχωριάτες έτσι κι αυτοί οι ταλαίπωροι ποτέ δεν κατάλαβαν τις κοινωνίες στις οποίες έχουν αποδράσει, τις δυτικές κοινωνίες. 

Οι Ολλανδοί, οι Ελβετοί, οι Ιρλανδοί και άλλοι είναι απολύτως συντηρητικοί και πολύ πιο θρήσκοι απο πολλούς Έλληνες , έστω και σε δόγμα το οποίο δεν είναι παραδεκτό απο εμάς. 

Πηγαίνετε να ζήσετε με μια οικογένεια της μεσαίας τάξης στην Ολλανδία και θα δείτε.  

Πηγαίνετε να δουλέψετε με Αμερικάνους σε μέρη κι εργοτάξια με χιλιάδες εργαζόμενους και δείτε  τον συνάδελφο σας τον Αμερικάνο που στην δουλειά πάνω είναι ο ορισμός της πολιτικής ορθότητας να σκύβει το  κεφάλι και να ενώνει τις παλάμες του για προσευχή πριν το φαγητό και μάλιστα σε κοινή θέα εκατοντάδων άλλων ομοεθνών τους οι οποίοι και το θεωρούν κάτι φυσιολογικό.

Οι χωριατοκαθηγητές με τουρκικής καταγωγής επίθετα οι οποίοι καταλήγουν στο εξωτερικό ποτέ δεν μπορούν να εντρυφήσουν στον πυρήνα των κοινωνιών που τους φιλοξενούν και νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα απο τις εμπειρίες τους στον πανεπιστημιακό και ακαδημαϊκό περίγυρο.

Ένα Ολλανδός, Ελβετός, Ιρλανδός, Βρετανός, ποτέ των ποτών δεν πρόδιδε όχι μόνο την πατρίδα του αλλά και τις θρησκευτικές παραδόσεις ακόμα κι αν αυτός ο ίδιος δεν τις τηρεί με μεγάλη αφοσίωση.

Οι διάφοροι ελληνόφωνοι καθηγητούληδες που ζούνε στο εξωτερικό κρίνουν τους κατοίκους των χωρών που τους φιλοξενούν μέσα απο τα work ethics, δηλαδή μέσα απο την  νοοτροπία και την συμπεριφορά αυτών που εφαρμόζουν στο εργασιακό περιβάλλον κι όχι απο το τι κάνουν στο σπίτι τους.

Ένας Ιάπωνας στέλεχος μια ιαπωνικής βιομηχανίας θα φερθεί σαν δυτικός στην εργασία του, θα φερθεί σύμφωνα με την πολιτική ορθότητα και δεοντολογία που επιτάσσει η παγκοσμιοποίηση της οικονομικής δραστηριότητας.Όταν όμως το βράδυ αποσυρθεί στο σπίτι του τότε είναι ένας φανατικός Ιάπωνας πιστός του Σιντοισμού ο οποίος πρεσβεύει ένα υπερσυντηρητικό αξιακό σύμπαν.

Μόνο οι ελληνοφωνοι καθηγητούληδες του εξωτερικού  με τα τροφαντά μαγουλάκια τους δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι ένας Εβραίος συνάδελφος του, ένας Γερμανός, ένας  Ρώσος, ενας Σουηδός είναι κι αυτός μια χαζοχαρούμενη τροφαντή πορδή η οποία τρέφεται με παχυλούς μισθούς για τους οποίους είναι έτοιμος να αποπατήσει στην σημαία της πατρίδας του .Και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν τους έχει ζητήσει να αποποιηθούν την καταγωγή τους και τις παραδοσιακές αξίες που πηγάζουν απο αυτή αλλά μόνοι τους κι εθελοντικά γενιτσαρεύουν ως γνήσιοι κομπλεξικοί ραγιάδες .

Εάν στο εξωτερικό κάποιος κατηγορεί την χώρα του τότε όλοι θα τον χτυπήσουν με κατανόηση στην πλάτη αλλά απο πίσω του θα τον θεωρούν ηλίθιο και ασταθή πνευματικά .

Κανείς δεν γουστάρει του προδότες .

https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2021/01/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου