Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

¨ΠΥΡΙΝΟ ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ¨ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΣ κκ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΚΥΘΗΡΑ Κυριακή της Ορθοδοξίας 21 Μαρτίου 2021

Ἡ Ἱερά καί Θαυματουργός Εἰκόνα τῆς ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ, λόγῳ τῶν ἰσχυόντων ἀπαγορευτικῶν μέτρων,  μεταφέρθικε μέ τό αὐτοκίνητο τῆς Ἱερᾶς Μονῆς σήμερα το απόγευμα ἀπό τά Μυρτίδια εἰς τόν Ἱερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Ἐσταυρωμένου Χώρας – Κυθήρων.

Οἱ πιστοί  μέ τά αὐτοκίνητά τους  ἀκολούθησαν τήν Θαυματόβρυτον Εἰκόνα τῆς Παναγίας μας  μέχρι τήν Χώρα.


Στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας απόψε τελέστηκε Ιερά Παράκλησης στην Παναγία την Μυρτιδιώτισσα και εν συνεχεία Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου.

Κατά το Θείο Κήρυγμα του ο Σεπτός μας Ιεράρχης μεταξύ άλλων είπε:

¨Αυτό το οποίο από χθες και σήμερα έζησα εδώ, αυτή την βαθιά πίκρα που πήρα από την απαγόρευση που έκαναν οι ανώτεροι της Αστυνομίας εκεί της περιφέρειας,ο Ταξίαρχος έδωσε εντολή να μην γίνει η Λιτάνευση της Παναγίας μας,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ  ΕΣΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ  ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.

Αν επιτρέπουν κάποιες κοινές υπουργικές αποφάσεις αυτό αντίκειται στο Σύνταγμα,και θα δείτε αδελφοί μου που πολύ σύντομα η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί σε αυτό το πράγμα,δεν θα σταματήσω να το λέω αυτό ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΕΙ  Η ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ 

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!

ΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!! ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 πότε έχει γίνει αυτό το πράγμα εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα¨ ???

περισσότερα δείτε στο video από το 1:30:20

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου