Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον άνδρα που έριξε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από τη μηχανή του, πριν ξυλοκοπηθεί από δεκάδες άτομα στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος μένει σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ο νεαρός Αλβανός είναι οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και ανήκει σε ομάδα χούλιγκαν. Μάλιστα είναι γνωστός στον κύκλο του με το παρατσούκλι «Ινδιάνος» και έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, με συμμετοχή του σε οπαδικές επιθέσεις. Tην είδηση για την σύλληψή του έκανε γνωστή ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Υπενθυμίζεται ότι  κατά τη διάρκεια των χτεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη συνελήφθησαν 17 άτομα, εκ των οποίων ένας κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΓΑΔΑ.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στην συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Ν. Πλαστήρα. Ο 22χρονος οργανωμένος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας , ήταν ένα από τα άτομα που βρίσκονταν στον όχλο που πέταγε πέτρες την ώρα που ο αστυνομικός βρισκόταν αναίσθητος στο οδόστρωμα.

.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου