Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Μανώλης Λουράντος-Πιέρρος. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GloChem στα Κύθηρα.

 

Μανώλης Λουράντος-Πιέρρος. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GloChem στα Κύθηρα.


Μανώλης Λουράντος-Πιέρρος.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GloChem στα Κύθηρα.

Η Glochem είναι μια 100% ελληνική εταιρεία η οποία αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των καθαριστικών και εξειδικευμένων χημικών και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χημικών λύσεων καθαρισμού στους περισσότερους μεγάλους βιομηχανικούς τομείς.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα για τη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 κρίνεται απαραίτητη η συστηματική εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης και της διασποράς, γι'αυτό το λόγο διαθέτουμε τα κατάλληλα αντισηπτικά (gel ,αυτόματος μηχανισμός) και σαπούνια χεριών.

Ανάλογα με την παραγγελία παίρνετε δώρο ντισπένσερ και μηχάνημα αυτόματου ψεκασμού. Σε εμάς θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού για την κουζίνα,προϊόντα δαπέδων και επιφανειών προϊόντα ιματισμού,προϊόντα μπάνιου και υγιεινής ,προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού,προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου ,προϊόντα εξειδικευμένα ισχυρά και καυστικά για βαρέα μηχανήματα και ειδικές κατηγορίες σκληρών λεκέδων.

Επίσης διαθέτουμε προϊόντα οικολογικά ,προϊόντα απολύμανσης καθώς και καθαριστικά προϊόντα για πισίνες.


Σε εμάς θα βρείτε οτιδήποτε έχει σχέση με τον καθαρισμό. Προμηθεύουμε ολόκληρα τα Κύθηρα και τη Λακωνία.
Πώληση χονδρική /καλές τιμές .
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στα τηλέφωνα: 6944 856 232 / 6980 912 228 E-mail: manolis.lourandos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου