Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Γενικό Λύκειο Κυθήρων: Xρήσιμες πληροφορίες εν όψει της επαναλειτουργίας του σχολείου μας.

 

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και συνάδελφοι,

Δημοσιεύουμε εδώ κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες εν όψει της επαναλειτουργίας του σχολείου μας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο, είναι να έχουν κάνει self-test, να έχουν δηλώσει το αποτέλεσμα του τεστ στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr και επιπλέον να έχουν μαζί τους:
οι μαθητές την σχολική κάρτα ή χειρόγραφη δήλωση του γονέα που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/δήλωση αρνητικού αποτελέσματος
οι εκπαιδευτικοί το αποτέλεσμα του self-test της πλατφόρμας
Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα, οι γονείς δεν θα πρέπει να στείλουν τα παιδιά σχολείο, αν δεν έχουν την χειρόγραφη δήλωση ή την σχολική κάρτα γιατί, μια και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο σχολείο στα παιδιά αυτά, θα μείνουν μόνα εκτός σχολείου.
Το πρώτο τεστ μπορούν μαθητές και εκπαιδευτικοί Λυκείου να το παραλάβουν από τα φαρμακεία του νησιού, χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους.
Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα είναι ότι τα τεστ θα υπάρχουν από σήμερα το απόγευμα στο φαρμακείο του Ποταμού και από αύριο το απόγευμα στα φαρμακεία των Καρβουνάδων και του Λειβαδιού, όμως θα είναι καλύτερα να γίνει πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία με το φαρμακείο.
Τα τηλέφωνα των φαρμακείων μας είναι:
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Βασίλειος Πετρόχειλος- Καρβουναδες, Τηλέφωνο: 2736 038055
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ευθύμιος Παπαευθυμίου- Λειβάδι - Τηλέφωνο: 2736 031661
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Μάνος Τριφύλλης - Ποταμος Τηλέφωνο: 2736 034220
Το τεστ μαθητές και εκπαιδευτικοί θα το κάνουν σπίτι το προηγούμενο βράδυ. Αμέσως μετά γονείς, ενήλικοι μαθητές και εκπαιδευτικοί θα δηλώσουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας https://self-testing.gov.gr, στην οποία θα εισέλθουν με τους κωδικούς taxisnet, καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self-test.
Δείτε αναλυτικότερες πληροφορίες στο: https://www.minedu.gov.gr/.../48316-07-04-21-15-xrisimes...
Καλό κουράγιο και καλήν αντάμωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου