Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός μέλος εγκληματικής ομάδας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός μέλος εγκληματικής ομάδας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

Κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -21- κιλών και -210- γραμμαρίων

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 10-5-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 42χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή, με αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω αεροπορικών διαδρομών, ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στη Χώρα μας, εντοπίσθηκε το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από την Ισπανία.

Εντός του δέματος είχαν τοποθετηθεί -5- νάιλον συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες εντός μαξιλαροθηκών, με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -5- κιλών και -30- γραμμαρίων.

Ο 42χρονος συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε το ανωτέρω δέμα.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι η ανωτέρω εγκληματική ομάδα εισήγαγε με την μέθοδο των ταχυδρομικών δεμάτων, από την Ισπανία στη Χώρα μας, άλλα -3- δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους -16- κιλών και -180- γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα, σε συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές της Ισπανίας, για τον εντοπισμό των συνεργών του αλλά και του αποστολέα των ναρκωτικών ουσιών, συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου