Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΟΣΙΟ ΘΕΌΔΩΡΟ (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων το απόγευμα της Τρίτης 11 Μαίου 2021 τίμησε τον Άγιο Προστάτη της Όσιο Θεόδωρο, τον εν Κυθήροις εν ασκήσει διαλάμψαντα, εις την ομώνυμο ιερά Μονή.

Με κατάνυξη και βαθιά συγκίνηση την παραμονή της εορτής, το απόγευμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος μετα του Ιερού κλήρου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Ιερωνύμου επίσημου καλεσμένου του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχου μας κ.κ Σεραφείμ.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί κάτοικοι των Κυθήρων, Δήμος και οι αρχές του τόπου καθώς και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κώστας Κατσαφάδος που θα παραμείνει στο νησί μας και αύριο.

Το πρωί της Τετάρτης 12 Μαίου ,ανήμερα της εορτής του Οσίου Θεοδώρου θα τελεστεί Αρχιερατικόν Συλλείτουργον προεξάρχοντος του ιδίου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου και στη συνέχεια θα λάβει χώρα όπως κάθε χρόνο η Ιερά λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Οσίου στον περίβολο της Ιεράς Μονής.

Θα ακολουθήσει και το σχετικό video από τις αποψινές λατρευτικές εκδηλώσεις.

ADELIN FM

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ




































 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου