Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Επίσκεψη εργασίας του Δημάρχου στα Φριλιγκιάνικα/Καστρισιάνικα

 

Επίσκεψη εργασίας στα Φριλιγκιάνικα/Καστρισιάνικα

Ξεκίνησα απόψε τις συναντήσεις μου με τους προέδρους και κατοίκους των οικισμών, από την Κοινότητα Φριλιγκιανίκων. Οι συναντήσεις αυτές είχαν προγραμματιστεί ήδη από τις αρχές του 2020 αλλά δυστυχώς ματαιώθηκαν λόγω της πανδημίας.
Στο παλαιό Αγγλικό Σχολείο στα Καστρισιάνικα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαγγέλης Νοταράς και οι δραστήριοι κάτοικοι της περιοχής, μου παρουσίασαν τα σημαντικότερα αιτήματά τους, πολλά από τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα υλοποιηθούν.
Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την παιδική χαρά του χωριού, ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το μεγάλο αθλητικό κέντρο Φριλιγκιανίκων (γήπεδο 5Χ5 και γήπεδο τένις) που θα δημοπρατηθεί τους επόμενους μήνες.
Στις προτάσεις που υποβάλαμε στο πρόγραμμα «ΤΡΙΤΣΗΣ» για την ύδρευση περιλαμβάνεται μεγάλο τμήμα νέων δικτύων στην περιοχή, ενώ στην αναμενόμενη Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια για το έργο «Β΄ Φάση Δημοτικής Οδοποιίας» έχουμε συμπεριλάβει ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Κοινότητα καθ΄ υπόδειξη του Προέδρου.
Ο δραστήριος τοπικός σύλλογος «ΜΕΛΙΣΣΑ» μας συνδράμει προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποτύπωση και νέα σχέδια για το κτήριο του Δ.Σ. Φριλιγκιανίκων ώστε να εκπονηθούν οι μελέτες αποκατάστασής του.
Ενημέρωσα τους κατοίκους για τα θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης, ύδρευσης και πυρασφάλειας, ζήτημα για το οποίο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Κατσανεβάκης έχει ήδη καθημερινή επαφή με τους Προέδρους και τους τοπικούς φορείς ανά Κοινότητα.

6 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Τι να έρθει να κανει; να σε δει να κοθριζεις ολη μερα;

      Διαγραφή
    2. Η ζηλια θα σε φαει.Και στο κατω κατω δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε σαν εσενα. Να γλειφουμε ολη μερα τον δημαρχο για καμια δουλεια

      Διαγραφή
    3. Καλυτερα να γλυφω για δουλεια παρα να ειμαι κηφυνας και παρασιτο και συνταξιουχος απο τα 45

      Διαγραφή
  2. Μιας και παραδεχεσαι οτι γλυφεις μηπως και προσκυνας κανεναν βεζυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή