Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ:ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ

Με ιδιωτική πρωτοβουλία έγινε και φέτος, όπως κάθε χρόνο γίνεται, ο καθαρισμός του Αγγλικού σχολείου και του περιβάλλοντος χώρου στην πλατεία της Κάτω Χώρας.

Είναι κρίμα, ένας χώρος που προ δεκαετιών επελέγη να γυριστούν πλάνα σε ντοκυμαντέρ για την άλωση της Τριπολιτσάς https://youtu.be/dmOHyTGgZe0?t=2697 (από 45.00-48.30)και που καθημερινά το καλοκαίρι επισκέπτονται δεκαδες τουριστών, να βρίσκεται σε αυτή την άθλια κατάσταση. Κάποιοι έχουν ευθύνη για αυτό.
Γνωρίζει ο Δήμος την καθιζηση του δρόμου και το "κοιλιασμα" του τοιχου ύψους 3 μέτρων (.φωτό 3) πριν τον οικισμό της Κάτω Χώρας ; Πότε σκοπεύει να τον φτιάξει ; Οι τουρίστες άρχισαν να κυκλοφορούν και ο κίνδυνος ατυχήματος μεγάλος. Το σημείο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.

Φωτογραφία μετά τον καθαρισμό που έγινε με ιδιωτική πρωτοβουλία 


1 σχόλιο :

  1. Κύριε Δημήτρη. Για να φτιαχτούν τα δυο σημεία που αναφέρεται πρέπει να ωριμάσουν οι διαδικασίες να γίνει απο μηχανικούς της περιφέρειας έλεγχος να γίνει διαγωνισμός και αμα βρεθούνε παράδες τότε να βρούμε τον εργολάβο ( δικό μας παιδι) . Άπλα ζήσε Μαι μου να φας τριφυλλι.. Οσο για τον καθαρισμό νομίζω πως η εφορία αρχαιοτήτων έχει εδώ στο νησί τρεις εργατοτεχνίτες που μεσα στα καθήκοντα τους είναι και ο καθαρισμός των ιστορικών μνημείων.Καλή δύναμη και υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή