Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΔΙΑΚΟΦΤΙ:Είμαστε λοιπόν πολύ τυχεροί που έχουμε στο Διακόφτι την ΚΥΡΙΑ Ελένη Κοφούλη

Diakofti.gr

Μερικές φορές , όταν συναντάς ανθρώπους με ανιδιοτέλεια ,θετικά αισθήματα και με διάθεση προσφοράς , πράγμα σπάνιο σ`αυτή την σκληρή εποχή που ζούμε αρχίζεις να ξαναελπίζεις. Είμαστε λοιπόν πολύ τυχεροί που έχουμε στο Διακόφτι την ΚΥΡΙΑ Ελένη Κοφούλη, γέννημα θρέμα Τσιριγώτισσα και κάτοικο του Διακοφτίου οικογενειακώς...

Η κ.Ελένη με δικά της έξοδα εδώ και πολλά χρόνια ταίζει και περιθάλπει τις αδέσποτες στο σύνολό τους γάτες του Διακοφτίου που είναι τουλάχιστον τριάντα και ακόμη αυξάνονται.Η προσπάθεια είναι τεράστια γιατί πλην των άλλων απαιτούνται οι στειρώσεις, τα εμβόλια και ότι άλλο ήθελε προκύψει.. Όταν βλέπω την κ. Ελένη να περπατάει για να ταίσει τις δεκάδες γάτες που την ακολουθούνε σκέπτομαι ότι χρωστάμε πολλά σε αυτή και όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα .και μάλιστα σε απόμερα χωριά που απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. Και βέβαια η κ. Ελένη δεν είναι μόνη της, σηκώνει όμως το κύριο βάρος για τα αδέσποτα, ευτυχώς με την δυναμική βοήθεια της κόρης της, της Ρένας.

Ήρθε η ώρα όμως με την συλλογική συνείδηση που απαιτείται για την Φιλοζωία να αναλάβουμε όλοι το μερίδιο που μας αναλογεί. Σε πρώτη φάση .δυό πολύ χαριτωμένα κουτάκια -κουμπαράδες που φιλοτέχνησε με πολύ αγάπη η Ρένα θα τοποθετηθούν στη Ταβέρνα του Μανώλη και στο CAFE MINAS.στη παραλία του Διακοφτίου ..Η προσπάθεια λοιπόν θα γίνει συλλογικά για να βοηθήσουμε την κ. Ελένη.ουσιαστικά..με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό... .




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου