Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ:Oλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα Γαλάζια Ελευθερία

Με την διενέργεια 68 εμβολιασμών στα Εμβολιαστικά Κέντρα Μολάων ,Γυθείου και Σπάρτης μονίμων κατοίκων της Ελαφονήσου 21 ημέρες μετά την 1η δόση που πραγματοποιήθηκε την 14/05/2021 στην Ελαφόνησο, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα Γαλάζια Ελευθερία που παραδίδει το πανέμορφο νησί θωρακισμένο από τον Κορωνοϊό στους χιλιάδες θαυμαστές του με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Σε αυτήν την στιγμή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά αυτούς που συνέβαλλαν καθοριστικά στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της τεράστιας προσπάθειας με πρώτο και καλύτερο τον συνάδελφό μου κ.Ανάργυρο Μαριόλη, Δ/ντή του Κ.Υ.Αρεόπολης που συντόνισε ,άψογα ,τον όλο σχεδιασμό και μαζί με τους Αγροτικούς του Ιατρούς κ.Μιχάλη Τσότσιο κ.. Δημήτρη Κασίμη και κ.. Παναγιώτη Λατσώνα και την δυναμική ενίσχυση των έμπειρων Νοσηλευτών του Γ.Ν.Μολάων κ. Εύας Τσιριγώτη κ.Θεόδωρου Μαμμά και κ. Μαρίας Ζερβού έκαναν πράξη τις δύο πρώτες φάσεις του εμβολιασμού. Να ευχαριστήσω ,επίσης ,τα δύο δικά μας παιδιά ,τους Αγροτικούς Ιατρούς μας στο Π.Π.Ι.Ελαφονήσου κ.Θεόδωρο Βατίστα και κ.Νίκο Παρασκευόπουλο ως και την Επισκέπτρια Υγείας κ.Ιωάννα Θεοχαράκου και τον Νοσηλευτή κ.Θεόδωρο Λύρα του Κ.Υ.Νεάπολης καθώς και την Νοσηλεύτρια κ.Αννα Πότοτσεκ του Π.Π.Ι. Ελαφονήσου , που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Πολλά ευχαριστώ,φυσικά, στον Δήμο Ελαφονήσου που φιλοξένησε ,άψογα ,όλες τις φάσεις του εμβολιασμού . ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλος ο παιδικός και νεανικός πληθυσμός μας είναι ανεμβολίαστος και ευάλωτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου