Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Εύβοια: Συνελήφθη «παρατράγουδο» της Αννίτας Πάνια για καλλιέργεια κάνναβης (vid)

 

Ο συλληφθέντας είχε εμφανιστεί παλαιότερα σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια και μάλιστα η παραγωγή του είχε γράψει και τραγούδια.

Ο 50χρονος συνελήφθη την Τρίτη (22-06-2021) αργά το απόγευμα, σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, η επιτυχημένη ομάδα της Γ ΟΠΚΕ εντόπισε τον 50χρονο σε αγροτική έκταση, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να ποτίσει τα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχε καλλιεργημένα σε ειδικά εκχερσωμένο χώρο, επιμελώς κρυμμένα εντός πυκνής θαμνώδης βλάστησης.

Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (0,50) έως (1,10) μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα (γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία κ.α.), πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα σε εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας Αννίτας Πάνια ενώ μάλιστα η παραγωγή του είχε γράψει και τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου