Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα (10 & 11 Ιουλίου 2021), κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, δέκα (10) άτομα, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σ την Κέρκυρα , εντοπίστηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και ΔΙ.ΑΣ, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα, στη Ζάκυνθο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και ΔΙ.ΑΣ, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις -εκ των οποίων οι δύο στην περιοχή του Λαγανά- τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

____________________________________________________

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -654- γραμμαρίων και -1- ηλεκτρονική ζυγαριά

Συνελήφθησαν, χθες (11.07.2021), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν -αρχικά- από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -444- γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της αστυνομική έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, κατασχέθηκαν, επιπλέον, από την οικία του ενός ημεδαπού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -210- γραμμαρίων και -1- ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου