Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΕΤΗΣΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΣΑΙ ΕΝΟΡΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Με τη χάρη του Θεού έγινε και εφέτος το καθιερωμένο φιλανθρωπικό τσάι του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Νεαπόλεως στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου Limira mare » την Κυριακή 22 Μαρτίου 2014.
Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του Ενοριακού Φιλοπτώχου Νεαπόλεως π. Παναγιώτου Αρώνη η ταμίας του Φιλοπτώχου κυρία Άννα Κουρκούλη παρουσίασε τον απολογισμό χρονιάς που πέρασε.


Προσκεκλημένη του Φιλοπτώχου ήταν η ψυχολόγος Παιδιών – Εφήβων και Ενηλίκων κυρία Εφη Μπαρμπαγιάννη η οποία ανέπτυξε ομιλία με θέμα: «προς-σε-φέρω», περί της σημαντικότατος δηλαδή της αλληλεγγύης και της προσφοράς αλλά και τη σημασία των ορίων στη ζωή μας, καθώς επίσης και περί του σχολικού εκφοβισμού.
Στη συνέχεια η μαέστρος μας κυρία Φανή Φερδιανάκη με τη χορωδία μας, παρουσίασαν άριστα μουσικό πρόγραμμα και μας μετάφεραν στο κλίμα του μεγάλου ιστορικού γεγονότος της Ελληνικής ιστορίας ως αφετηρία της εθνικής μας παλιγγενεσίας, της 25ης Μαρτίου 1821. Θυμηθήκαμε για άλλη μια φορά τους προγόνους μας που με την ευλογία της Παναγιάς μας αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου, οι ευχαριστίες μας προς όλους, χορηγούς και συντελεστές, αλλά και προς όλους τους παρευρισκομένους.



















π.Παναγιώτης Αρώνης https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου