Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ "ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ"Κ.ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ.

Συνέντευξη παραχώρησε στον Σταθμό μας βρισκόμενος στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Τάκης Χατζηπέρος.Ευχή του όπως τόνισε είναι στα Κύθηρα να μην υπάρχουν προβλήματα και όσα υπάρχουν να τα επιλύουμε προσπαθώντας όπως είπε να «Είμαι κοντά στον πολίτη» Στα Κύθηρα και Αντικύθηρα που είνε μια απομακρυσμένη περιοχή με πολλά προβλήματα.Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την πρωτογενή παραγωγή ούτως ώστε να μη μειώνεται ο πληθυσμός των Νησιών μας.
Συνεχίζοντας ανέφερε το θέμα μεταφοράς των μαθητών, το πρόβλημα με τον έλεγχο ΚΤΕΟ,και το έργο στο κεντρικό οδικό δίκτυο που ολοκληρώνεται.
Κατά την σημερινή περιοδεία του στο νησί ο κ.Χατζηπέρος επισκέφτηκε τις δημόσιες υπηρεσίες αρχίζοντας απο το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο λόγω και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου,συζητώντας τα προβληματα  με τον προϊστάμενο του Κλιμακίου Πυραγό κ.Λάζαρο Κωνσταντίνου,τον Ανθυποπυραγό κ. Μαρινόπουλο Πέτρο και το προσωπικό ,καθώς και με τον Διοικητή της Π.Υ. Γυθείου Πυραγό κ. Κώστα Γραφάκο.Ο κ.Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως θα παρέμβει με επιστολή του προς το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος για τα θέματα του κλιμακίου, όπως επίσης και στην ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ για το θέμα της συντήρησης του δικτύου του νησιού που όπως είπε γίνεται με άναρχο τρόπο,χωρίς πρόγραμμα και προπαντός χωρίς ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις διακοπές Ταλαιπωρώντας κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.Ακολουθεί σε λίγη ώρα το video !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου