Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο...

Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο για να πει πόσο μεγάλος είναι, μιλάει το έργο του παγκοσμίως. Κάντε τον GOOGLE.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να τον εκπροσωπεί, μιλάει απευθείας με τον Πρωθυπουργό που τον βάζει υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με τους Νομπελίστες που τον έχουν βραβεύσει, με τον David Cameron και τον Barack Obama που χρηματοδοτούν την έρευνά του.
O Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του καθαρίσει τα χόρτα, τα καθαρίζει μόνος του γι’ αυτό κι έσωσε το σπίτι του.
Για την ακρίβεια ο Δρ Γούσιας είναι ενας ΚΑΘΑΡΟΣ ανθρωπος.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του πει ότι δεν είμαστε Σπέτσες να δίνουμε συγχαρητήρια, λες και πέτυχε η Αρμάτα. Γνωρίζει πως λεγόμαστε Βάτικα και πως πέτυχε η καταστροφή του τόπου μας, με τη φωτιά αυτών που την έβαλαν, για να υποβαθμιστεί το οικοσύστημα, για τους όποιους λόγους αυτό βολεύει.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του υπαγορεύσει τι θα πει, πηγαίνει στα debate των καναλιών από μόνος του.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του πει ότι το αγκυροβόλιο στον όρμο των Βατίκων είναι παράνομο και καταχρηστικό. Γνωρίζει από μόνος του την Ελληνική και Διεθνή Νομολογία, την οποία υπογράφουν Καθηγητές Διεθνούς Δικαίου και Δικαίου Θάλασσας, στην οποία στηρίχτηκε η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που υιοθέτησε το Υπουργείο, πως το αγκυροβόλιο είναι παράνομο και καταχρηστικό, στις 5/6/2015. Γνωρίζει, αν χρειαστεί, πώς λειτουργεί το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά και τα Διεθνή Δικαστήρια.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του πει για τις ποινικές ευθύνες μη αρμόδιων προσώπων να διενεργούν ρόλο συντονιστή σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του πει την ακαταλληλότητα λατζών να μεταφέρουν πολίτες χωρίς μέτρα ασφαλείας.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να του πει ότι το νερό που υδροδοτείται ο τόπος μας είναι τοξικό, λόγω των υπέργειων πλαστικών σωλήνων ύδρευσης. Γνωρίζει την ελληνική νομολογία και τις τεχνικές προδιαγραφές και ξέρει πότε επεμβαίνει εισαγγελέας. Γνωρίζει την αστική ευθύνη των αρχών.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να πει πόσο σπουδαίος είναι στους Βατικιώτες, τον αγαπούν και τον βραβεύει ο Σύλλογος τους από μόνος του. Παράλληλα όλοι έχουν μάτια και βλέπουν πως κατέληξε να μοιάζει ο τόπος τους και πόσο αποτελεσματικό ήταν το έργο των αρμόδιων αρχών.
Ο Δρ Γούσιας δε χρειάζεται δικηγόρο να ευχαριστήσει την Παναγία που μας έσωσε, γιατί αν περιμέναμε από τις αρχές, τώρα θα καίγονταν μέχρι τα Αντικύθηρα. Την ευχαριστεί από μόνος του.
Ο Δήμαρχος γιατί χρειάζεται δικηγόρο;;;;;;
Νικολή Φωτεινή
Βιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου