Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Αραχωβίτη για εκλογές και Σκάλα

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί λάκωνες συμπατριώτες,
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας, αλλά και όλους τους λάκωνες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντα του ελληνικού και λακωνικού λαού, όπως πορευτήκαμε και στο σύντομο διάστημα της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, τόσο εγώ προσωπικά όσο και το κόμμα με το οποίο εκλέγομαι.
Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συντρόφους με τους οποίους δώσαμε την εκλογική μάχη της προσέγγισης και ενημέρωσης των συμπολιτών μας για το έργο και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επόμενη τετραετία δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Η νέα κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει συσσωρευμένα προβλήματα και στρεβλώσεις πολλών χρόνων μέσα στο πλαίσιο μιας δύσκολης συμφωνίας, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση εκκίνησης. Έχει επίσης να αντιμετωπίσει μια κοινωνία βυθισμένη στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση. Πρώτιστος στόχος, λοιπόν, της επόμενης κυβέρνησης και εμού προσωπικά είναι η ελάφρυνση των κοινωνικά ασθενέστερων στρωμάτων, που πλήρωσαν ακριβά την κρίση μέχρι τώρα.
Τέλος, εκφράζω τη βαθιά μου συμπαράσταση στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής της Σκάλας, οι οποίοι δοκιμάσθηκαν από την καταστροφική μανία του ανεμοστρόβιλου της Δευτέρας 21ης Σεπτεμβρίου. Στην περιοχή βρέθηκα από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να έχω ιδία εκτίμηση. Ήδη γίνεται κάθε απαραίτητη προσπάθεια, ώστε να επουλωθούν άμεσα οι πληγές που άφησε πίσω της η φυσική καταστροφή. Οφείλω, ωστόσο, να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις του δήμου Ευρώτα, της περιφέρειας Πελοποννήσου, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, για την άμεση και συντονισμένη δράση τους. Ακόμα να ευχαριστήσω όλους όσους ενεπλάκησαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο, και κυρίως τους κατοίκους για την ψυχραιμία που επέδειξαν. Είναι ευτύχημα που οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε υλικές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου