Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μια αλλιώτικη “πινακίδα" στα Κύθηρα

Λευκά γατίσια πατουσάκια και μια τριγωνική πινακίδα που φέρει το περίγραμμα γάτας και την ένδειξη ΑΡΓΑ ζωγράφισε σ΄ένα δρομάκι όπου συχνάζουν δεκάδες αδέσποτες γάτες των Κυθήρων η ιδρύτρια της Φιλοζωικής Κυθήρων Irene van Klinken με στόχο να επιστήσει την προσοχή  των οδηγών που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό ώστε να μειώνουν την ταχύτητα πορείας τους.



Η Irene van Klinken, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία και ζει μόνιμα στα Κύθηρα από το 2007, μιλώντας στις “ιστορίες Αδέσποτων” ανέφερε ότι αυτή η πρωτοβουλία της έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς που διασχίζουν καθημερινά με το Ι.Χ. τους το συγκεκριμένο δρομάκι. Ευελπιστεί ότι θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί και θα επιβραδύνουν την ταχύτητα κίνησης των οχημάτων τους για να μην θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των αδέσποτων γατών που περιφέρονται σ΄εκείνο το σημείο του δρόμου.



Η Φιλοζωική Κυθήρων στειρώνει, εμβολιάζει και σιτίζει εκατοντάδες αδέσποτες γάτες του νησιού ενώ με τη δράση “Adopt a Cat” μεριμνεί για την υιοθεσία τους. Αν θέλετε να βοηθήσετε το έργο της Φιλοζωικής Κυθήρων προσφέροντας τροφές, φάρμακα, χρήματα ή εθελοντική εργασία για να δώσετε στις γάτες των Κυθήρων μια καλύτερη ζωή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Irene van Klinken στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6977698919 ή να αφήσετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση filozoikikythiron@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου