Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Κινητοποιήσεις από τους αγρότες της Λακωνίας…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ.

Οι Ενώσεις Βιοκαλλιεργητών και Νέων Αγροτών Λακωνίας καλούν όλους τους Λάκωνες Αγρότες και Κτηνοτρόφους να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Κινητοποίηση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ., έξω από το Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας, που βρίσκεται επί της Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου.

Η παρουσία όλων των Λακώνων αγροτών και κτηνοτρόφων κρίνεται επιτακτικά απαραίτητη μακριά από κόμματα και πολιτικές. Το σύνθημα μας είναι «ο Αγρότης στο χωράφι και το προϊόν στο ράφι».

Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η αύξηση στα αγροτικά εφόδια, ΦΠΑ και πετρέλαιο έτσι όπως ψηφίστηκαν μας οδηγούν στον αφανισμό  και την εξαθλίωση. Συνεταιρισμοί, αγροτικοί σύλλογοι & επαγγελματικοί φορείς καλούνται να δώσουν το παρόν.

Καλούμε την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους) να δώσουν το παρόν και να σταθούν δίπλα μας. Η Ανάπτυξη της Λακωνίας εξαρτάται από τον πρωτογενή τομέα, δηλαδή από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – ΩΡΑ 10:00 Π.Μ. ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ – ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Σπάρτη, 11/09/2015
Για τις Ενώσεις
Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Σταματάκος Δημήτρης
Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Καραμπάσης Δημήτρης

Πηγή  report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου