Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ. θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν τις επιχειρήσεις αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας.

:Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης εκφράζει τις
θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν τις επιχειρήσεις αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας.
Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Δήμου Ευρώτα, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Σπάρτης, Μολάων και Γυθείου, τους Δήμους Μονεμβασίας και Σπάρτης για τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και τεχνικών μέσων, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σπάρτης (ΔΕΥΑΣ), όλο το προσωπικό των Υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα, καθώς και τους δημότες που προσέφεραν εθελοντική βοήθεια.
Η συμπαράσταση και η συμβολή τους υπήρξε μεγάλη στην προσπάθεια να καθαρίσει η πόλη από τα παρασυρόμενα αντικείμενα, αυτοκίνητα, δέντρα κτλ., να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να καταγραφούν οι υλικές ζημιές.
Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου προκύπτουν σοβαρότατα προβλήματα η στήριξη και η προσφορά όλων κρίνονται επιβεβλημένες προκειμένου να αποκατασταθούν σε πρώτη φάση η ασφάλεια των πολιτών και οι ανάγκες στέγασης και σίτισης.
Ο Δήμος Ευρώτα θα είναι σε διαρκή επαφή με όλους τους φορείς για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου