Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Ευρώτα.Εγκαίνια Δημοτικού Γηπέδου Βρονταμά

Τα εγκαίνια Δημοτικού Γηπέδου Βρονταμά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ευρώτα και τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Τοπικού Διαμερίσματος «Ήφαιστο»
Βρονταμά.
Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ «Ήφαιστου» Βρονταμά και Α.Ε. Σπάρτης τον οποίο θα παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ευρώτα και τα εγκαίνια επισφραγίζουν την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του στους πολίτες.
«Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ευρώτα εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση της αναδιαμόρφωσης του γηπέδου παρά τις όποιες αντιξοότητες. Η καλή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, καθώς και με τους υπόλοιπους φορείς έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητικών εγκαταστάσεων και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Λυμπέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου