Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

"ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΡΑΚΤΕΡ !!!

Με παλμό και με την συμμετοχή πολλών αγροτών με πάνω απο 50 τρακτερ ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι Βατικιώτες αγρότες σήμερα το μεσημέρι  25/01/2016 μεταξύ Αγίων Αποστόλων και Κάμπου στο σημείο επί της κεντρικής οδού Σπάρτης- Νεάπολης στο συνεργείο του Νικολάου Μινώπετρου και καταστήματος "Κοχίμπα".
Μετά από πρόσκληση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίων Αποστόλων χθές 24/01, αποφασίστηκε η δυναμική κινητοποίηση των αγροτών στα Βάτικα, κατά των μέτρων που θέλει να περάσει η κυβέρνηση,κατά των φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων και τα μνημόνια που οδηγούν τον αγρότη στον αφανισμό του.Οι αγρότες των Βατίκων Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους αγρότες της Λακωνίας και της υπόλοιπης χώρας ,και υψώνουν την φωνή τους κατά των δυσβάσταχτων μέτρων.

 Η Συντονιστική Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα προς όλους με ένα μήνυμα. <<Φίλε αγρότη αγωνίσου για το μέλλον σου, αγωνίσου για το μέλλον των παιδιών σου και αποφάσισε ....η θα υποστηρίξεις το δικαίωμα σου να έχεις μέλλον στον τόπο σου και στο χωράφι σου η θα αφήσεις να σε αφανίσουν τα δυσβάσταχτα μέτρα που θέλουν να σου επιβάλλουν.>> 
Αναλυτικό Φωτορεπορτάζ σε λίγο...ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου