Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Φωτογραφία του χρήστη Συμβαίνει Τώρα.
Φωτογραφία του χρήστη Συμβαίνει Τώρα.
Σπάρτη 27/01/2016 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας και η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Λακωνίας 
στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους μαχόμενους αγρότες στα μπλόκα της Λακωνίας και όλης της χώρας. 
Το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο καταδικάζει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην φτωχοποίηση και την αναξιοπρέπεια. 
Οι κυβερνώντες, έναν χρόνο ακριβώς μετά την ανάληψη της εξουσίας, απέδειξαν ότι συνεχίζουν με συνέπεια το έργο των προκατόχων τους με μοναδικό στόχο την διασφάλιση του τραπεζικού συστήματος εις βάρος των πολιτών και κυρίως των νέων της χώρας μας. 
Η συντονισμένη προσπάθεια κάποιων να στρέψουν την μια κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη, πρέπει να μας βρει ψύχραιμους , νηφάλιους και αλληλέγγυους . 
Από την επερχόμενη λαίλαπα του ασφαλιστικού κανείς επαγγελματικός κλάδος δε θα μείνει ανεπηρέαστος. 
Όλοι συσπειρωμένοι, με ενότητα και ομοψυχία, ορθώνουμε το ανάστημά μας απέναντι στο πολιτικό σύστημα που φαίνεται ότι δεν έχει αυτιά για να ακούσει, ούτε μάτια για να βλέπει τα ανομήματά του. 
Οι Ενώσεις μας έχουν αποφασίσει , εκτός των μηνυμάτων συμπαράστασης σε κάθε κλάδο που θα διαμαρτυρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να συμμετάσχουν με αντιπροσωπείες τους στις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο Νομό Λακωνίας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στην μεγάλη ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών μας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα την 5/2/2016. 
Είναι η κατάλληλη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός ενωμένος θα πει το αληθινό ΟΧΙ !!!! ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!! Με εκτίμηση ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Ε.Α.Υ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΕΡΟΣ 
Ε.Υ.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
ΚΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου