Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Καρναβάλι Κροκεών την Κυριακή 13 Μαρτίου

Για μιά ακόμα χρονιά, όπως συμβαίνει εδώ και 55 χρόνια οι Κροκεές είναι έτοιμες να υποδεχθούν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016,ώρα 4,30 μ.μ τους χιλιάδες επισκέπτες στην μεγάλη Γιορτή του Καρναβάλου. 

Το Καρναβάλι Κροκεών,ένας διαχρονικός πολιτιστικός θεσμός, του χωριού μας, του Δήμου Ευρώτα και της Λακωνίας, συνεχίζει την παράδοση των εμπνευστών του, εμπλουτισμένο με τους εκάστοτε νέους δημιουργούς και τεχνίτες.
Η πολλά υποσχόμενη Καρναβαλική Παρέλαση είναι προϊόν, συλλογικής προσπάθειας και ως θεατρικό δρώμενο του δρόμου είναι σατυρική, καυστική, ανατρεπτική με εντυπωσιακές κατασκευές των αρμάτων που σε συνδυασμό με τα πεζά γκρουπ, τις Φιλαρμονικές και την καρναβαλική μουσική θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για συμμετοχή όλων των επισκεπτών στην διασκέδαση.
Ως Σύλλογος Φίλων Καρναβάλου Κροκεών τιμούμε όλους όσους συνέβαλαν, όλα αυτά τα 55 χρόνια στην ποιοτική αναβάθμιση του Καρναβάλου μας, ώστε δικαίως σήμερα να είναι διαχρονικός θεσμός πολιτιστικής παράδοσης της Λακωνίας. Στον ίδιο βηματισμό συνεχίζουμε σήμερα, θέλοντας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης να προσφέρουμε με την σάτυρα το χαμόγελο και την αισιοδοξία.
Ευχαριστούμε
*Τον Δήμο Ευρώτα
*Τους Χορηγούς μας
* Τα Μ.Μ.Ε και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
*Τους συμμετέχοντες, συλλόγους και πολίτες, στην Καρναβαλική Παρέλαση
*Τους συλλόγους και φορείς των Κροκεών
*Την Ομάδα των κατασκευαστών μας
*Όλους όσους συνέβαλαν με την συμμετοχή τους στην επιτυχία του 55ου Καρναβάλου Κροκεών

ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ
Το Καρναβαλικό Λαχείο σημαντική πηγή εσόδων για την στήριξη και την βιωσιμότητα του Καρναβάλου μας.
Με 1ευρώ τρία σημαντικά δώρα σας περιμένουν.
Σας περιμένουμε όλους.
55 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & συνεχίζουμε.
Σύλλογος Φίλων Καρναβάλου Κροκεών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΊΛΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου