Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά: Εντοπίστηκε κάνναβη στα σπίτια τους

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς του ΑΤ Σκάλας και του ΑΤ Κροκεών, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 51 και 60 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τον Τελωνειακό Κώδικα και της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο του 51χρονου, όπου βρέθηκαν 1.161,1 γραμμάρια κάνναβης, 450,1 γραμμάρια λαθραίου καπνού, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 60χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης 360,1 γραμμαρίων, λαθραίος καπνός βάρους 2.576,2 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 3.950 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.
Πηγή http://www.laconialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου