Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 07-05-16

Ένα όνειρο ετών , έγινε πραγματικότητα με την εγκαινίαση του Αρχαιολογικού Μουσείου Κυθήρων. 
Ειδικότερα το Σάββατο 7 Μαίου 2016 τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των εγκαινίων , παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Αριστείδη Μπαλτά, εκλεκτών εξοχοτήτων όπως οι πρέσβεις της Ιαπωνίας και Ιρλανδίας ,του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Χατζηπέρου , του καθηγητή Συνταγματολόγου κυρίου Κασσιμάτη, της Προισταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και νήσων κυρίας Στέλλας Χρυσουλάκη , της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς επίσης του πρώην Δημάρχου κυρίου Κουκούλη και πλήθους κατοίκων της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. 
Πριν την τελετή των εγκαινίων , προηγήθηκε στην αίθουσα του Κυθηραικού Συνδέσμου εκδήλωση όπου ο Δήμαρχος Κυθήρων κύριος Χαρχαλάκης και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι απηύθυναν χαιρετισμό. Είναι χρέος όλων και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορία μας και σήμερα αυτό γίνεται πραγματικότητα με την ανακαίνιση του Αρχαιολογικού Μουσείου τόνισαν οι ομιλούντες μεταξύ άλλων . 
Στη συνέχεια μετέβησαν στον χώρο του μουσείου όπου τελέστηκαν τα εγκαίνια χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, Μητροπολίτη Κυθήρων - Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ, με τον ιερό κλήρο. Ακολούθησε ξενάγηση του Υπουργού και όλων των επισήμων από την κυρία Χρυσουλάκη στους χώρους του μουσείου και άνοιξαν οι πύλες του για το κοινό. 
Στην τελετή των εγκαινίων προσφέρθηκαν κεράσματα παραδοσιακών γλυκών και αναψυκτικά στον προαύλιο χώρο του μουσείου..ΟΜΑΔΑ ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου